Προετοιμάζοντας το Σπίτι για Απολύμανση

Η επαγγελματική απολύμανση χώρου εξασφαλίζει την ασφαλή σας διαβίωση για τουλάχιστον έναν ολόκληρο χρόνο. Έτσι, εσείς και όσοι διαμένετε στο σπίτι ή σε κάποιον επαγγελματικό χώρο μπορείτε να ‘κοιμάστε’ ήσυχοι και βέβαιοι ότι δεν θα έχετε ανεπιθύμητους επισκέπτες, ειδικά το καλοκαίρι.

Εάν θέλετε να επιτύχετε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, η προετοιμασία του χώρου σας είναι απαραίτητη. Με αυτό το τρόπο, όχι μόνο διευκολύνετε την διεργασία του επαγγελματία, αλλά εξασφαλίζεται και την αποτελεσματικότερη εφαρμογή της απολύμανσης του χώρου σας.

Λίγο πριν φτάσει ο ειδικός στο χώρο σας, να τι μπορείτε να κάνετε για μια σωστή και αποτελεσματική απολύμανση χώρου:

Κάτω από το Κρεβάτι

Μεγάλη πηγή μικροβίων και ζουζουνιών, ο χώρος κάτω από το κρεβάτι σας αποτελεί το ιδανικό σπίτι για κάθε μικροοργανισμό. Γι’ αυτό, θα πρέπει να είναι πάντα κενός και καθαρός. Απομακρύνετε χάρτινα κουτιά και περιοδικά και φροντίστε στο μέλλον να παραμείνει έτσι. Εφόσον χρησιμοποιείτε αυτό το χώρο ως αποθηκευτικό αφήστε έξω όλα τα κουτιά έτσι ώστε να απολυμανθούν και αυτά.

Η Κουζίνα και το Μπάνιο

Εκτεθειμένα πιάτα και ποτήρια μπορεί να αποτελέσουν πρόβλημα στην υγεία σας. Φροντίστε να έχετε μαζέψει όλα σας τα πιάτα, τα ποτήρια καθώς και τα είδη προσωπικής υγιεινής [οδοντόβουρτσα, πετσέτες]. Μετά από την απολύμανση χώρου μπορείτε πάντα να τοποθετήσετε τα πράγματα σας στη σωστή τους θέση.

Αποθηκευτικοί Χώροι

Σκοτεινοί χώροι μέσα στο σπίτι, στους οποίους αποθηκεύονται στοίβες με ρούχα ή παπούτσια μπορούν να γίνουν το ιδανικό σπίτι για κάθε κατηγορία εντόμου. Πριν το καθορισμένο ραντεβού για την απολύμανση του χώρου, φροντίστε να απομακρύνετε τα ρούχα και τα παπούτσια, αφήνοντας κάθε γωνία ελεύθερη και καθαρή. Προσπαθήστε να το διατηρήσετε έτσι και μετά από τον έλεγχο του ειδικού.

Οι παραπάνω συμβουλές θα σας βοηθήσουν να καταπολεμήσετε κάθε ανεπιθύμητο εισβολέα, αλλά και να απολαμβάνετε τα οφέλη μιας επαγγελματικής απολύμανσης χώρου όσο το δυνατόν μεγαλύτερο χρονικό διάστημα. Ζητήστε σήμερα μια επαγγελματική εκτίμηση από την έμπειρη ομάδα της ‘ΚΑΛΥΨΙΣ – ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ’ και ξεμπερδέψτε μια για πάντα από τα ενοχλητικά έντομα.

Φόρμα επικοινωνίας