Απολύμανση Στρωμάτων – Χαλιών

 

Τα στρώματα αλλά και τα χαλιά σε έναν χώρο μπορούν να γίνουν εστίες μικροβίων, παρασίτων και μυκήτων. Ειδικότερα σε χώρους μαζικής εστίασης, σε νοσοκομεία και σε ξενοδοχεία, η

σωστή απολύμανση στρωμάτων και χαλιών

είναι απαραίτητη.

 
Η «ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ» αναλαμβάνει την απολύμανση και τον καθαρισμό των στρωμάτων, χρησιμοποιώντας μόνο οικολογικά καθαριστικά και υπέρθερμο ξηρό ατμό. Τα καθαριστικά απελευθερώνουν οξυγόνο και απομακρύνουν τους μικροοργανισμούς που αναπτύσσονται στα στρώματα (βακτήρια, μύκητες και ιοί). Οι συσκευές που χρησιμοποιούνται ξεχωρίζουν για το μοναδικό αποτέλεσμα και την απίστευτη πρόσβαση σε κάθε πτυχή του στρώματος (επαγγελματικό σύστημα CIMEX ERADICATOR).

Η απολύμανση των χαλιών και μοκετών πραγματοποιείται με τον καθαρισμό τους εις βάθος, για απομάκρυνση των μικροβίων. Ο καθαρισμός γίνεται με τρεις τρόπους:

  • Υγρό καθάρισμα

Το χαλί καθαρίζεται με νερό και ειδικό απορρυπαντικό και στη συνέχεια στεγνώνεται με ειδικό μηχάνημα.

  • Στεγνό καθάρισμα

Το καθάρισμα του χαλιού πραγματοποιείται με τη χρήση ξηρού αφρού, σε συνδυασμό με ατμοκαθαριστή.

  • Ξηρός καθαρισμός

Για πιο ευαίσθητα χαλιά, συνίσταται ο ξηρός καθαρισμός. Εφαρμόζεται κατά μήκος του χαλιού ειδική σκόνη καθαρισμού και στη συνέχεια ελαφρύ τρίψιμο με ειδική περιστροφική συσκευή.

Μετά την ολοκλήρωση της απολύμανσης, το πιστοποιητικό θα βεβαιώνει την άριστη ποιότητα των υπηρεσιών μας, κάτι που θα βοηθήσει την επιχείρησή σας ή το ξενοδοχείο σας να εξελιχθεί και να κερδίσει ακόμη και περισσότερα αστέρια κατάταξης.


Φόρμα επικοινωνίας