Απολύμανση

Η απολύμανση οικιακού ή επαγγελματικού χώρου είναι απαραίτητη για την υγεία και την ασφάλεια όσων διαμένουν, αλλά και εργάζονται σε αυτόν. Χώροι όπως οικιακές κατοικίες, εταιρίες, νοσοκομεία, σχολεία, κοινόχρηστοι χώροι, καθώς και μέσα μαζικής μεταφοράς είναι απαραίτητο να εφαρμόζουν τακτικά πρακτικές απολύμανσης. Αντίθετα, χώροι που δεν υπόκεινται σε απολύμανση, κινδυνεύουν με εμφάνιση ιών, μικροβίων, βακτηρίων, μυκήτων αλλά και με μετάδοση μολυσματικών ασθενειών.

Ουσιαστικά, η απολύμανση αφορά τον καθαρισμό και την εξυγίανση του χώρου, μέσω της εξουδετέρωσης των παθογόνων μικροοργανισμών (ιοί, μύκητες και βακτήρια). Οι έμπειροι επαγγελματίες μας αναλαμβάνουν την

απολύμανση κάθε χώρου

. Με την χρήση των πιο ασφαλών και σύγχρονων μεθόδων διασφαλίζουμε ένα υψηλό επίπεδο υγιεινής στο χώρο σας.

Τα σκευάσματα που χρησιμοποιούνται είναι η καλύτερη επιλογή της παγκόσμιας αγοράς, τα οποία υπόκεινται στους αυστηρότερους ποιοτικούς ελέγχους. Έτσι, εξασφαλίζεται η ασφαλής διαμονή κάθε ανθρώπου, αλλά και κατοικίδιου, σε όλους τους χώρους. Με την ολοκλήρωση της απολύμανσης μπορείτε να είστε σίγουροι για το αποτέλεσμα. Κάθε εργασία μας πιστοποιείται με τα απαιτούμενα νόμιμα έγγραφα και με την γραπτή πιστοποίηση της «ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ».


Φόρμα επικοινωνίας