Απωθήσεις Πτηνών – Ερπετών

Σε πολλά κτίρια και εγκαταστάσεις η έντονη παρουσία πτηνών (περιστέρια, γλάροι κ.α.) μπορούν να προκαλέσουν μεγάλα προβλήματα. Αρχικά τα όξινα περιττώματά τους προκαλούν ασθένειες και αλλεργίες για τον ανθρώπινο οργανισμό, όπως η ιστοπλασματική αλλεργία που εμφανίζεται με συμπτώματα γρίπης. Επιπλέον, τα περιστέρια αποτελούν φορείς παθογόνων μικροοργανισμών, καθώς μεταφέρουν με το ράμφος τους μολυσματικά έντομα, όπως οι ψύλλοι, οι κοριοί και τα τσιμπούρια. Όλα αυτά καθιστούν απαραίτητη την απομάκρυνσή τους.

Οι κυριότερες ενέργειες αντιμετώπισης πτηνών είναι οι εξής:

  • Ακίδες

Η τοποθέτηση μεταλλικών ακίδων στα σημεία που προσγειώνονται τα πτηνά είναι ένα τρόπος απομάκρυνσής τους από το χώρο σας, και η παρεμπόδιση δημιουργίας φωλιών σε αυτόν.

  • Δίκτυ

Τα συστήματα δικτύων παρεμποδίζουν και αυτά την είσοδο των περιστεριών στο χώρο σας και την δημιουργία φωλιών.

  • Απωθητικό gel

Ένας άλλος τρόπος είναι το οπτικό απωθητικό σε μορφή gel, το οποίο δημιουργεί την ψευδαίσθηση στα πτηνά για ύπαρξη φωτιάς. Αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο απώθηση των πτηνών, χωρίς να προκαλεί την παραμικρή βλάβη τους.

Όλα τα συστήματα είναι απολύτως ασφαλή και αποτελεσματικά. Η ομάδα της «ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ» χρησιμοποιώντας τελευταίας τεχνολογίας μέσα μπορεί να σας βοηθήσει να αντιμετωπίσετε το πρόβλημα των πτηνών, μια για πάντα.

Ακόμη ένας σοβαρός κίνδυνος είναι η εμφάνιση ερπετών, κυρίως φιδιών, στον χώρο σας κυρίως τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα φίδια μπορούν να εισέλθουν με ευκολία σε οποιαδήποτε εσωτερική εγκατάσταση ή στους κήπους του σπιτιού σας. Οι ειδικά σχεδιασμένοι μηχανισμοί που χρησιμοποιούνται αποτρέπουν την είσοδό τους στους εσωτερικούς χώρους.

Μεριμνήστε και καλέστε τους επαγγελματίες της «ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ» για να σας βοηθήσουν να απαλλαγείτε από αυτόν τον κίνδυνο.

Απωθητικά

που τοποθετούνται περιμετρικά του κτιρίου σας βοηθούν για κάθε μελλοντική προσπάθεια ενός ερπετού, ενώ παράλληλα παραμένουν ασφαλή για τον άνθρωπο και άλλα ζώα.

 

Φόρμα επικοινωνίας