Μυοκτονία

Τα τρωκτικά αποτελούν ένα πολύ σοβαρό πρόβλημα σε κάθε κτίριο. Η ανθεκτικότητα, η αναπαραγωγή αλλά και η εξοικείωση τους με τον άνθρωπο τα καθιστά συχνό φαινόμενο. Πέρα από την δυσάρεστη φύση τους, τα ποντίκια και οι αρουραίοι μεταφέρουν σοβαρές μολυσματικές ασθένειες στον άνθρωπο. Οι κυριότερες από αυτές είναι η Σαλμονέλα, ο τυφοειδής πυρετός και η λεπτοσπείρωση. Η πιο επικίνδυνη από αυτές είναι η λεπτοσπείρωση, ή αλλιώς νόσος του Weil, η οποία μπορεί να είναι και θανατηφόρα. Επομένως, η εξόντωση τους κρίνεται απολύτως αναγκαία.

Η καταπολέμηση των τρωκτικών γίνεται με την τοποθέτηση τρωκτικοκτόνων νέας γενιάς. Τα

τρωκτικοκτόνα

τοποθετούνται, συνήθως, μέσα σε σταθμούς μυοκτονίας. Οι σταθμοί είναι πλαστικά ή μεταλλικά κιβώτια και χρησιμοποιούνται για την ανεπιθύμητη επαφή των παιδιών ή των κατοικίδιων σας με τη συσκευή. Τα τρωκτικοκτόνα εξασφαλίζουν το αποτέλεσμα, ενώ διασφαλίζουν παράλληλα την ασφάλεια του χώρου σας και την αποφυγή παρόμοιων προβλημάτων.

 
Οι πιο συχνές ενδείξεις εμφάνισης τρωκτικών στο χώρο σας είναι τα περιττώματα σε κάποιο σκοτεινό σημείο, τα ροκανίσματα, οι τρύπες, τα σημάδια ούρων ή έντονη δυσοσμία. Αν παρατηρήσετε κάτι από αυτά, τότε είναι αναγκαίο να αναζητήσετε επαγγελματική βοήθεια. Ένας έμπειρος επαγγελματίας της ‘’ΚΑΛΥΨΙΣ ΑΠΕΝΤΟΜΩΤΙΚΗ’’ θα έρθει στον χώρο σας να σας παρέχει δωρεάν εκτίμηση του προβλήματος, καθώς και προσφορές για την ολιστική αντιμετώπισή του.


Φόρμα επικοινωνίας